2009. szeptember 6., vasárnap

A szimpátiatüntetés margójára

A különböző médiumokban megjelennek az innen-onnan fel- és kicsipegetett morzsák, jönnek rájuk az ilyen-olyan kommentek: az egyik szerint pl. az én és férjem és kapcsolt társulatunk városvezetés elleni háborújáról van szó (és még kedvesen továbbragozza)... "Párosunk" nincs egy icipicit túlértékelve, szerepünk, hatásunk felnagyítva?

Az a vicc jut eszembe, hogy az elefánt és az egér egymás mellett sétál egy fahídon, s egyszer csak megszólal az egér: hallod elefánt, hogy dübörgünk?
A híd alatt álló "abszolút tárgyilagos" és "tájékozott" kommentelő aggódik az elefántért, s azt hiszi, hogy az egér dübörög?

A szenzációhajhász, két-három mondatosra vágott, zanzásított "riportok" világában kit érdekel az érintetteken kívül, hogy mi is zajlik itt valójában...

Na de, csináljunk értelmesebb dolgokat, "vár ám a munka a kertben".

3 megjegyzés:

  1. ZM olyan szépen tud írni, én meg csak káromkodok magamban. Főleg azért, mert egész Magyarországon ez a rombolás zajlik. D209-KiszPrivatizátor-Libatolvaj: gratulálunk az erkölcsi hulla szavazóknak is! De a híresen nagy magyar türelemnek is van ám határa...

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt névtelen !
    Elkéne már gondolkodni azokon a sorokon, amelyeket névtelenül bátorkodott leírni. Ha van kedve válaszoljon szívesen szálok vitába. (egyelőre csak a mindenki által ismert levelezős nevemen)
    Üdvözlettel:
    Beli

    VálaszTörlés
  3. Most vettem észre a durva hibát. Elnézést. "El kéne"

    VálaszTörlés