2013. február 17., vasárnap

Helyzetjelentés

Remélem, egynapos lázzal megúsztam az idei telet. Bár az egyébként sem csiripelő hangom még basszusba hajlik, az orrom környéke minden Neogranormon ellenére olyan, mint a smirgli, egészségesnek nyilvánítom magam.

Tegnap este a Müpában a Rigoletto"Megpróbáltam a közelmúlttal párhuzamba állítani a herceg palotájának dekadens környezetét, amelyben hatalomvágy, pénzsóvárság és tetszeni vágyás káprázatában élnek az emberek. A hatvanas évek Las Vegasa ilyen világ volt: az élet habzsolása könnyen rossz irányt vehetett" – mondja a rendező.  Ez rendben is van, a 16. századi történet ilyen módon közelebb hozható, de Gildák már nincsenek, az sem valószínű, hogy az éjszakai élet, a mulatók ura templomba járna  – szóval, amit nyerünk a réven, elveszítjük a vámon. Nem baj, a énekesek teljesítménye (énekesi, színészi) elismerésre méltó, szeretünk oda járni, a jövő évadban folytatjuk.

Tegnap mutogatta magát a Nap, ma újra szürke minden. A kertben még majdnem összefüggő hóréteg, a városban semmi, de az országútról fehérlenek a hegyek. Lassú olvadásban reménykedem.



A Chouchou baba dédelgetése
Azt mondja a gyermek: – Ha lenne egy húgom, úgy elkényeztetném...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése