2013. február 23., szombat

Hétvégi apró

Remélem igaz, hogy a tegnapi havazás volt a tél utolsó támadása: a reflektorfényben vízszintesen kavargó hóesésben jöttünk haza a tanszaki hangversenyről, s a parkolóban, cipőben a gyermek bokáig süllyedt a hóba.

Itthon ma is többször eljátszotta a tegnapi darabját – hibázik olykor –, de neki is, nekem is teszik a Greensleeves.A sextett kiváló, remélem, a mai versenyen nyertek.

***

Kedd óta gyakorlatilag nincs hangom – heveny gégegyulladás –, suttogni sem volna szabad... :) Ma csak egy pohárköszöntőt kellene mondanom a szülők-nevelők bálján.

***

Hosszú évek óta nem nézünk tévét – heti 1-2 óra erejéig csak a gyermek kivétel –, de az mégsem járja, hogy DVD-t se lehessen lejátszani, ti. a 10 éves készülék úgy döntött: már megszolgálta az árát. Némi utánanézés és kutakodás után B. kideríti mit érdemes, mennyiért (interneten rendelve, házhoz szállítással ugyanaz a készülék több mint 30 ezer forinttal olcsóbb). Másfél hete tehát méretes új tévénk van, sztereó..., megrendelve a Mezzo, s tegnap este pl. Maria Pages és együttese Utópia c. műsorát néztük. Ajánlom a flamenco kedvelőinek.

1 megjegyzés:

  1. Többször láttam egy másik produkciót, ahol Maria Pages Michael Flatley-vel táncol: csodálatos mindkettő.

    VálaszTörlés