2010. október 5., kedd

Az ex

Beszélhetnénk arról, hogy kik kicsodákat rágalmaztak, mocskoltak, kik kicsodák ellen folytattak lejárató kampányt – de minek. Vasárnap lezárult egy korszak, és döglött oroszlánba nem rúgunk. Így csak annyit mondunk: szegény.

8 megjegyzés:

  1. A baj az, hogy ezt egyesek nem akarják tudomásul venni. Valaki nem akar nekik szólni végre?
    Remélem idővel lesz új élhető Esztergom.
    Üdv.Andi

    VálaszTörlés
  2. "...döglött oroszlánba nem rúgunk." - na, valahogy ez forgott az én fejemben is, de megelőzött, kedves Melinda! Pedig sokaknak megjött a bátorsága egy kis rugdosódáshoz, sajnos. Nem teljesen érdem nélküli a dolog :-)))) de azért nem annyira elegáns. Örülök, hogy felhívta rá a figyelmet.

    Üdvözlettel,
    becketman

    VálaszTörlés
  3. ez az ember megőrült: http://tetenyi.blog.hu/2010/10/05/a_masodik_71
    már nem tudja mi az a demokrácia(mondjuk már régóta nem), csak egy hatalomtól még mindig részeg csimpánz, nem oroszlán. őszintén remélem, hogy kizárják a fideszből. nem azért, h neki rossz legyen, hanem mert mindenkinek így lenne jobb.

    VálaszTörlés
  4. Az a baj, hogy az oroszlán még nem döglött, bár halálos sebet kapott, de még addig kell döngölni amíg erre maga is ráébred.

    VálaszTörlés
  5. Az sosem jön el. Az ideológiagyártásnak nincs vége. Nem kell vele foglalkozni – mondom magamnak is.

    VálaszTörlés
  6. Egyetlen gondomat szeretném megosztani. Eddig az esztergomi Hídlap jóvoltából lelkes gyűjtője voltam e Meggyes képeknek. Hetente úgy 4-5 darabot kaptam belőlük. Gondoltam, megalakítom a Meggyes Tamás portéinak ki-mit gyűjt körét. Most mit csináljak? Cserebere: 1 Meggyes portréért hány Mozart képet kapok?

    VálaszTörlés
  7. T. Városházi Biztonsági Szolgálat!
    Akik a volt (és valós) jegyző kivezetésében oly lelkesek voltak, most a szobafoglalásban tehetetlenek? Klasszikus módszer tudnék ajánlani: még csak 43-as láb sem kellene hozzá...
    Még kész szerencse, hogy Tomi nem a Bazilikában rendezte be hivatlan hivatalait.

    VálaszTörlés
  8. Névtelen 11:40
    Biztos, hogy ezt ide szántad?

    VálaszTörlés