2013. december 31., kedd

Szilveszter

Az idén is színházba mentünk, a Popfesztivál 40-et néztük meg – mindössze 1 óra 20 perc, ne az eredetit keressük benne. A régiek közül játszik most is – mintegy megkettőzve Eszter és József szerepét – Almási Éva és Tahi Tóth László: első jelenésükkor folytatott "spontán" beszélgetésükről szívesen lemondtam volna, kimondottan kínos,  egyébként az előadás a maga nemében jó. Balázsovits Edit hangja nagyon hasonlít az édesanyjáéra, a Józsefet játszó Telekes Péter is meggyőző, de Beverley-t Béres Ilona hangján fogom ezután is őrizni.

Bár időben indultunk, de olyan nehezen találtunk parkolóhelyet, hogy az ilyenkor szokásos pezsgőre nem maradt idő, sebaj. Az előadás végén a színpadon megjelent az igazgatónő, Eszenyi Enikő: egyes székek alatt matricákat rejtettek el, amelyeket a szervezésen lehetett beváltani – 400 Ft kedvezményt jelent a következő jegyvásárláskor. Rendhagyó módon mi is nyertünk, szándékozunk is majd a Vígbe menni, de a jegyet neten vesszük. Mindenesetre: a gesztus kedves.

Itthon behűtve várt a pezsgő, s még időben hazaértünk ahhoz, hogy a kétórás petárdázás idején csitítsuk Zaza rettegését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése