2011. március 19., szombat

Aki vitte valamire

"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." (Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere, az országgyűlésben a Fidesz-frakció vezetője)

Gratulálok szépen gyarapodó erkölcsi tőkéjéhez is!


Update 03.20.
Zavarban vagyok, mert nem tudtam, hogy a Kurucinfó a szocialisták szócsöve, s nem tudom, milyen szakmai és anyagi paraméterek jellemezték a "megélhetési politikusok"-ról beszélő frakcióvezetőt, mielőtt politikusnak állt.

Update 03.21.
Képviselők Svédországban

2 megjegyzés:

  1. Elnézést kérek, de az idézet szöveg nem pontos, mert a nyilatkozó nem azt mondta, hogy „dolgozom”, hanem „újmagyarul” azt mondta „dolgozok”!
    Egyébként a hallható szövegnél, már csak a magyarázkodása otrombább a képviselő úrnak!
    Lehet, hogy még az Újszövetséget sem ismeri? Szegény Krisztus, ”annyit is ér”!
    De csak az ilyen „képviselők” szerint!
    Mindegy!

    VálaszTörlés
  2. Szegény Lézer Jánosnak az egyetem elvégzése óta csak olyan állása volt, amelyben a köz pénzéből kapta a fizetését. Szegény Lézer Jánosnak az egyetem elvégzése óta a köz pénzéből kellett kaparni, gyűjteni, építkezni kockáról kockára. Szegény Lézer Jánosnak sanyarú a sorsa.
    Ötvennyolcas

    VálaszTörlés